2022 LFI Light Fair Ningali anjeun!

Sakumaha urang terang, 2022 LFI Lighting Fair bakal diayakeun dina 21-23 Juni 2022 di Las Vegas Convention Center West Hall.Booth adil E-Lite Light #1507 ngarepkeun pendak sareng anjeun.

2022 LFI Light Fair See you!1

E-Lite Semiconductor Co., Ltd perenahna di Chengdu, Propinsi Sichuan, Cina, khusus dina ngarancang sareng manufaktur pikeun lampu luar & Industri, sareng sistem kontrol kecerdasan berbasis IOT nirkabel.Salaku pabrik ISO9001 akreditasi BSI 11,000sqm, departemén R&D rékayasa profésional E-Lite sareng tim penjualan dugi ka 50 jalma.E-lite ngahasilkeun ogé ngaliwatan assembling, SMT, processing precision, lukisan semprot jeung injection molding, jsb.Sareng sertifikasi ETL / DLC / CB / TUV / CE / RoHS / SAA / WEEE parantos disatujuan.

E-Lite Fair wtopi ningali!

The Katuhu LED Babak UFO High Bay.

Alatan karakteristik bentukna, LED buleud luhur bay disebut oge UFO bay tinggi.Ayeuna, produk LED buleud UFO bay tinggi pisan dewasa.Penampilan kompak sareng efisiensi cahaya anu luhur tiasa nyumponan sarat tina sababaraha tempat jero ruangan sareng semi-indoor.Aurora High Bays generasi panganyarna Elite pitur téhnologi power select.Luminaire ieu ngadukung pangguna akhir pikeun milih diantara tilu kaluaran lumén anu tiasa disaluyukeun sareng saklar anu saderhana.Alat anu fleksibel nyayogikeun pangurangan SKU anu signifikan sareng ningkatkeun kalenturan sareng genah di lapangan.

2022 LFI Light Fair See you!2

Pentingna Lampu Stadion Maén Bal.

Kuring yakin urang bakal pendak sareng sakelompok jalma sapertos kitu nalika di stadion maén bal, nalika aranjeunna ngalakukeun kasalahan, aranjeunna hoyong nyarios, "tanah leueur teuing" atanapi "sorotan cahaya anu saé".Aranjeunna salawasna nyalahkeun hal obyektif pikeun kasalahan maranéhanana.Nanging, dina adegan nyata, lingkungan obyektif mangaruhan pisan kana kaayaan kompetisi sareng maén.Dinten ieu kami bade ngobrol ngeunaan ... E-Lite kakuatan tinggi na lumen tinggi 120W mun 1200W@160LPW

fittings luminaire ilahar dipaké dina arene olahraga, masts tinggi jeung wewengkon badag pikeun kaamanan.Salajengna, pilihan 15 optik kualitas luhur pikeun desain cahaya fléksibel tur patuh kana standar siaran olahraga internasional.

2022 LFI Light Fair See you!3

Luar profésionalTénisCahaya Pangadilan

Dina kompetisi olah raga, lingkungan obyektif mangaruhan pisan kana hasil.Kitu ogé dina kaulinan arena olahraga outdoor, kaayaan jadi intensif tur sagala béda leutik bisa ngarobah hasilna.Éta sanés ngan ukur kaulinan tapi ogé kaulinan kalayan aplikasi strategi, sareng nyiptakeun suspense salaku kejutan.Aya sababaraha faktor luar anu bakal mangaruhan kompetisi.

2022 LFI Light Fair See you!4

Lampu Jalan LED/Pencahayaan Jalan

Dina taun-taun ayeuna, efisiensi desain lampu Jalan LED parantos ningkat tina 130lm / W dugi ka 150lm / W.Tina sudut pandang efisiensi LED anu ningkat, lampu jalan LED diperkirakeun ngagentos lampu tradisional, khususna dina modernisasi téknologi desain lampu jalan anu dipimpin.E-lite Aria Street Light, kalayan desain sirah kobra anu langsing sareng ramping, gagang sareng tahan korosi hiji-sapotong perumahan aluminium die-cast.Sababaraha pilihan lénsa optik.Alat-gratis Aksés pikeun instalasi gampang jeung perawatan.IP66/IP67 Cai jeung Debu Buktina.3G Geter & IK09 lalawanan Dampak.

2022 LFI Light Fair See you!5

Jason / Insinyur Penjualan

E-Lite Semiconductor, Co., Ltd

wéb:www.elitesemicon.com

www.elitesemicon.en.alibaba.com

Email:    jason.liu@elitesemicon.com

Wechat / WhatsApp: +86 188 2828 6679

Tambahkeun: No.507,4th Gang Bei Jalan, Modern Industrial Park Kalér,

Chengdu 611731 Cina.


waktos pos: Jun-18-2022

Ninggalkeun Pesen anjeun: