AriaTMLampu Jalan

  • CE
  • Rohs
    Ditunggu -
  • SASO(1)
  • enec

Kalayan umurna dugi ka 100,000 jam, Aria mangrupikeun lampu jalan kualitas luhur anu didamel pikeun nangtung dina sagala kaayaan, sareng pikeun ngatasi dampak fisik sareng geter.Lampu jalan anu ramping sareng modéren anu ramping sareng ramping hadir kalayan 4 ukuran, 2 pakét efficacy anu béda, 130LPW atanapi 150LPW, sareng pilihan sababaraha distribusi cahaya, éta ngajamin keseragaman cahaya anu langkung saé sareng jarak maksimal antara kutub pikeun jalan pejalan kaki sareng kendaraan. aplikasi.Perumahan aluminium die-cast nawiskeun bukaan luhur gratis alat, spigot universal nawiskeun kalenturan pinuh ngaliwatan éntri luhur sareng sisi ogé adjustment miring.

Aria mangrupikeun solusi anu leres-leres masa depan, kalayan konektipitas NEMA atanapi Zaga anu siap, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nikmati mangpaat sistem pencahayaan anu nyambung ayeuna sareng ogé nyayogikeun kota pikeun inovasi anu bakal datang.

spésifikasi

Katerangan

Fitur

Photometrics

Asesoris

LED Chip & CRI Philips Lumileds / RA≥70
Tegangan Input AC100-277V Atawa 277-480V
CCT 3000K, 4000K, 5000K
Sudut Beam TIPE Ⅱ: 70x140°70x150°TIPE Ⅲ: 90x150°65x155°
IP & IK IP66 / IK09
Merk Supir Inventronics atanapi Sosen
Faktor kakuatan 0,95 minimum
THD 20% Max
Padumukan Maot-tuang Aluminium Alloy
Temp Gawé -45°C ~ 45°C / -49°F~ 113°F
Pilihan Gunung Slip Fitter
Garansi Garansi 5 Taun
Sertipikat CE RoHS
Modél Kakuatan Éféktivitas (IES) Total Lumén Diménsi
EL-STAA-10 10W 135lm/w 1.450lm 520×200×100mm
20,4 × 7,8 × 3,9 inci
EL-STAA-20 20W 131lm/w 2.620lm
EL-STAA-30 30W 127lm/w 3.930lm
EL-STAA-40 40W 131lm/w 52,40lm
EL-STAA-50 50W 132lm/w 65,00lm
EL-STAA-60 60W 127lm/w 78,60lm
EL-STAA-70 70W 126lm/w 88,20lm 620 × 272 × 108 mm
24,4 × 10,7 × 4,2 inci
EL-STAA-80 80W 130lm/w 10.400lm
EL-STAA-90 90W 127lm/w 11.430lm
EL-STAA-100 100W 126lm/w 12.600lm 720 × 271 × 108 mm
28,3 × 10,6 × 4,2 di
EL-STAA-110 110W 130lm/w 14.300lm
EL-STAA-120 120W 135lm/w 16.200lm
EL-STAA-130 130W 130lm/w 16.900lm
EL-STAA-140 140W 127lm/w 17.780lm
EL-STAA-150 150W 130lm/w 19.500lm
EL-STAA-160 160W 130lm/w 20.800lm 750×333×115mm
29,5 × 13,1 × 4,5 di
EL-STAA-170 170W 130lm/w 22.100lm
EL-STAA-180 180W 127lm/w 22.860lm
EL-STAA-190 190W 125lm/w 24.700lm
EL-STAA-200 200W 130lm/w 27.200lm
EL-STAA-220 220W 130lm/w 28.600lm 850 × 333 × 115 mm
33,4 × 13,1 × 4,5 di
EL-STAA-240 240W 134lm/w 32.160lm

FAQ

Q1: Dupi anjeun produsén?

E-LITE: Leres, kami mangrupikeun produsén anu gaduh langkung ti 15 taun R&D sareng pangalaman manufaktur dumasar kana manajemén kualitas ISO.

Q2: Kumaha anjeun ngirim produk rengse?

E-LITE: Ku SEA, AIR atanapi Express (DHL, UPS, Fedex, TNT, jsb) mangrupakeun pilihan.

Q3: Kumaha carana nempatkeun pesenan pikeun Aria Cobra Head Street Light?

E-LITE: Anu mimiti, punten wartosan kami sarat rinci sareng lingkungan aplikasi anjeun.

Kadua, kami bakal nyarankeun sababaraha produk sareng solusi anu cocog pikeun anjeun dumasar kana pamundut anjeun.

Thirdly, sanggeus mastikeun sakabeh rinci, konsumén bakal ngaluarkeun pesenan beuli jeung nyieun pamayaran pikeun mastikeun, lajeng urang mimitian pikeun produksi jeung ngatur kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Dibandingkeun jeung lampu jalan tradisional, E-Lite Aria LED lampu jalan mangrupa lampu terpadu anu ngagunakeun lampu emitting diodes (LED) salaku sumber lampu na, ngagabungkeun luminaire jeung fixture babarengan salaku sakabeh bagian.Dirancang tina taneuh nepi salaku sistem lampu jalan LED sagemblengna dioptimalkeun, E-Lite Aria runtuyan LED lampu jalan tetep katingal sarupa desain sirah kobra tradisional nu populér tur disambut ku jalma sakuliah dunya.

    Perumahan pikeun lampu jalan LED sami dina rarancang pikeun heat sink anu dianggo pikeun niiskeun éléktronika sanés sapertos komputer.Penting pisan pikeun ngagampangkeun aliran hawa panas tina LEDS sareng manjangkeun umur panyambungna.Kualitas luhur hiji-sapotong dissipation aluminium dissipation design struktural tina E-Lite Aria roadway lampu geus enlarged wewengkon panas-dissipation, teu ukur keur ngajamin pangaruh luminous LED tapi ogé manjangkeun lifespan pamakéan nepi ka leuwih ti 100.000 jam.

    Aturan TypeⅡ: 70×140°70×150°and TypeⅢ: 90×150°65×155°lensa disayogikeun.Kalayan lénsa khusus, lampu jalan séri Aria dirarancang pikeun nyéépkeun cahayana dina pola sagi opat anu tiasa ngajaga kalolobaan cahaya diarahkeun ka jalan sareng kirang terang ka jalan satapak sareng daérah sanés.Dina hal ieu, kurang tina luminance cahaya leungit tur ngahasilkeun polusi cahaya dina hawa jeung lingkungan sabudeureun, nu bisa ngajaga langit poék.

    Loba retrofits cahaya LED geus diklaim bisa nyirorot ngurangan pamakéan énérgi.Bandingkeun sareng lampu tradisional sapertos lampu fluoresensi sareng inténsitas tinggi (HID), uap merkuri, halida logam, sareng lampu uap natrium, lampu jalan séri E-Lite Aria ngahémat langkung énergi dugi ka 60% kalayan 135LPW, anu ramah pisan pikeun lingkungan jeung dompét anjeun.

    Bandingkeun jeung lampu jalan LED normal sejen, alat Aria urang pangropéa bébas tur aksés ngajadikeun instalasi tur pamaliharaan basajan tur gampang.Anjeun ngan ukur tiasa masang lampu jalan dina sababaraha menit numutkeun petunjuk dina bungkusan, anu henteu ngan ukur ningkatkeun efisiensi operasi tapi ogé ngirangan poténsi bahaya sapertos bahaya alat.

    Wewengkon aplikasi anu disarankeun nyaéta jalan, jalan raya, platform muat, fasilitas parkir & tempat parkir, bumi désa, lawang umum sareng perimeter.

    ★ Éféktivitas lampu Sistim 135 lm/W·

    ★ Desain sirah kobra langsing.

    ★ Sababaraha pilihan lénsa optik·

    ★ Alat-gratis Aksés: instalasi gampang jeung perawatan.

    ★ Hiji-sapotong paeh-tuang design perumahan aluminium boga kinerja alus teuing di dissipation panas.

    ★ IP66: Cai jeung Debu Buktina.

    ★ 3G Geter, IK10

    ★ 5 taun jaminan, nepi ka 100.000 jam umur panjang·

    ★ manajemén termal dipaténkeun ngamungkinkeun -30oC mun 45oC hawa kerja ambient.

    Rujukan ngagantian

    Énergi Ngahemat Babandingan

    10W Aria Lampu Jalan

    35 Watt Metal Halida atanapi HPS

    71% ngahemat

    20W Aria Lampu Jalan

    50 Watt Metal Halida atanapi HPS

    60% ngahemat

    30W Aria Lampu Jalan

    75 Watt Metal Halida atanapi HPS

    60% ngahemat

    40W Aria Lampu Jalan

    100 Watt Metal Halida atanapi HPS

    60% ngahemat

    50W Aria Lampu Jalan

    150 Watt Metal Halida atanapi HPS

    66,7% ngahemat

    60W Aria Lampu Jalan

    150 Watt Metal Halida atanapi HPS

    60% ngahemat

    70W Aria Lampu Jalan

    175 Watt Metal Halida atanapi HPS

    60% ngahemat

    80W Aria Lampu Jalan

    250 Watt Metal Halida atanapi HPS

    68% ngahemat

    90W Aria Lampu Jalan

    250 Watt Metal Halida atanapi HPS

    64% ngahemat

    100W Aria Lampu Jalan

    250 Watt Metal Halida atanapi HPS

    60% ngahemat

    110W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    72,5% ngahemat

    120W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    70% ngahemat

    130W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    67,5% ngahemat

    140W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    65% ngahemat

    150W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    62,5% ngahemat

    160W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    60% ngahemat

    170W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    57,5% ngahemat

    180W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    55% ngahemat

    190W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    52,5% ngahemat

    200W Aria Lampu Jalan

    400 Watt Metal Halida atanapi HPS

    50% ngahemat

    220W Aria Lampu Jalan

    750 Watt Metal Halida atanapi HPS

    70,7% ngahemat

    240W Aria Lampu Jalan

    750 Watt Metal Halida atanapi HPS

    68% ngahemat

    Aria Series Street Light  Road Light  Roadway Light

    Tipe Modus Katerangan
    SF601 SF601 Tukang selip
    SC SC Cap pondok
    PC PC Potosél
    NM3 NM3 3 Pin NEMA ngawadahan
    NM5 NM5 5 Pin NEMA ngawadahan
    NM7 NM7 7 Pin NEMA ngawadahan
    ZG ZG Wadah Zhaga

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Ninggalkeun Pesen anjeun: