Carita Urang

E-Lite, duta cahaya

Cahya anu diciptakeun ku umat manusa tiasa disusud deui ka jaman baheula.Jalma ngabor kai pikeun nyieun seuneu pikeun tetep haneut.Waktu éta, jalma saliwatan nyiptakeun cahaya nalika aranjeunna ngaduruk kai pikeun meunangkeun panas.Éta jaman Panas & Cahaya.

Dina abad ka-19, Edison nimukeun bohlam lampu listrik, nu sagemblengna liberated umat manusa tina watesan peuting jeung ngajadikeun dunya manusa caang.Lamun bohlam lampu emits cahaya, éta ogé ngaleupaskeun loba énergi panas.Bisa disebut jaman Cahaya & Panas.

Dina abad ka-21, mecenghulna LED geus mawa révolusi dina lampu hemat energi.Lampu LED mangrupikeun sumber cahaya anu nyata, kalayan efisiensi konversi listrik anu luhur pisan kana cahaya.Lamun emits lampu, éta ngan bakal emit jumlah leutik panas, nu ngajadikeun lampu lampu boga kaunggulan hemat energi, panyalindungan lingkungan jeung umur layanan panjang.Bisa disebut jaman Cahaya.

E-Lite mangrupikeun duta cahaya.Dina Taun 2006, hiji tim elit insinyur sarta ahli dibentuk, dipingpin ku Dr Bennie Yee, Dr Jimmy Hu, Professor Ken Lee, Dr Henry Zhang, kalawan akumulasi leuwih ti 80 taun expereices di LED cahaya R&D jeung pangalaman manufaktur, tim dirancang kahiji LED lampu bay tinggi di Cina salaku ngagantian tina HID lampu bay tinggi warisan.Ti saprak éta, lampu lampu LED, lampu jalan LED, sadaya jinis lampu LED pikeun aplikasi industri sareng luar parantos dikembangkeun ku tim.Tim éta parantos tebih saluareun daérah cahaya, aranjeunna parantos ngarancang sistem kontrol pencahayaan pinter dumasar IoT nirkabel anu paling canggih sareng kutub pinter pikeun kota pinter.E-Lite mangrupikeun cikal bakal dina jaman Efficient Light & Intelligence.

Ngagungkeun ulang taunna 15 taun, E-Lite bangga pikeun ngalayanan klien sareng konsumén di langkung ti 100 nagara sareng daérah anu ngagaduhan fasilitas manufaktur canggih kalayan kapasitas produksi 1 juta unit.Wadahna beban tina kualitas luhur, efisiensi tinggi, high-tech LED lampu jalan, floodlights, tumuwuh lampu, lampu bay tinggi, lampu olahraga, lampu pak témbok, lampu wewengkon sarta sistem cahaya pinter anu shipped ti pabrik sapopoé.Sadaya lampu LED ti E-Lite pinuh Certified ku laboratorium test pang alusna dipikawanoh kayaning TUV, UL, Dekra jsb Jeung lampu LED tina jaminan 10 taun, 7 poé ngarah waktu, E-Lite geus komitmen pikeun ngalayanan dunya jeung produk lampu pangalusna-di-kelas na solusi.

Ninggalkeun Pesen anjeun: