E-Lite mangrupikeun nami anu dikenal di industri salaku nangtung pikeun kualitas, reliabilitas sareng betah dianggo.

Ti mimiti taun 2006, E-Lite parantos janten perusahaan lampu LED anu berkembang pesat, manufaktur sareng nyayogikeun produk lampu LED anu tiasa diandelkeun, efisien, kualitas luhur pikeun nyayogikeun kabutuhan grosir, kontraktor, spésifikasi sareng pangguna akhir, pikeun rentang panglegana. aplikasi industri jeung outdoor.Produkna dibasajankeun lampu teluk tinggi LED sareng lampu tri-buktina, nepi ka lampu caah, lampu wallpack, lampu jalan, lampu parkir, lampu kanopi, lampu olahraga, jeung sajabana, nu geus loba dipaké ku instansi pamaréntah, kotamadya kota, manufaktur. tutuwuhan, puseur logistik, puseur balanja, palabuan laut jeung terminal kareta jeung yard, kompléks olahraga sarta SPBU.Sadaya produk disertipikasi atanapi didaptarkeun ku laboratorium tés tingkat luhur sareng / atanapi bumi sertifikasi, sapertos UL, ETL, DLC, TUV, Dekra.Kalayan peralatan manufaktur canggih sareng alat uji, pabrik produksi kami akreditasi sareng sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001 ku EUROLAB.

Ngaliwatan pangaweruh anu jero ngeunaan distributor listrik sareng pasar kontraktor, sareng dirojong ku 200 taun akumulasi kaahlian, E-Lite sacara konsistén tiasa ngagabungkeun téknologi inovatif sareng solusi lapangan pencahayaan praktis sareng kinerja berorientasi jasa.Kami reueus dipikawanoh salaku mitra dipercaya, nyadiakeun konsumén jeung wawasan invaluable sarta rojongan saluareun produk.

E-Lite ogé spesialis Smart City.Kusabab 2016, E-Lite parantos ngadorong wates téknologi urang saluareun aplikasi pencahayaan pikeun nyayogikeun solusi lampu jalan anu pinter ngabantosan kota, utilitas sareng organisasi pamaréntahan lokal di sakumna dunya pikeun ngirangan konsumsi énergi sareng émisi karbon.Taun 2020, kutub pinter parantos diasupkeun kana portofolio kota pinter E-Lite, sareng sistem pencahayaan pinter, solusi kota pinter urang ngadukung kotamadya nalika aranjeunna narékahan pikeun lingkungan anu langkung héjo sareng langkung aman, sareng kota anu didorong ku data anu langkung sustainable.

Tim Kami

Our team3
Our team
Our team1

Ninggalkeun Pesen anjeun: