Warta

  • APLIKASI LAMPU TIANG TINGGI & MANFAAT

    APLIKASI LAMPU TIANG TINGGI & MANFAAT

    Naon Nyaeta Lampu Tiang Tinggi?Sistem pencahayaan tihang tinggi mangrupikeun sistem pencahayaan daérah anu dimaksudkeun pikeun nyaangan daérah darat anu ageung.Ilaharna, lampu ieu dipasang dina luhureun hiji kutub jangkung tur aimed nuju taneuh.Lampu LED tihang tinggi parantos kabuktosan janten metode anu paling efektif pikeun nyaangan ...
    Maca deui
  • E-LITE gawé bareng jeung DUBEON pikeun ngiluan konvénsi/pameran utama di Filipina

    E-LITE gawé bareng jeung DUBEON pikeun ngiluan konvénsi/pameran utama di Filipina

    Bakal aya sababaraha konvénsi / Pameran utama taun ieu di Filipina, IIEE (Bicol), PSME, IIEE (NatCon) sareng SEIPI (PSECE).Dubeon Corporation mangrupikeun mitra otorisasi kami di Filipina pikeun nampilkeun produk E-lite dina konvénsi ieu.IIEE (Bicol) Kami deLIGHTed pikeun ngajak anjeun pikeun vi...
    Maca deui
  • Olahraga cahaya-Tenis Pangadilan Lampu-1

    Olahraga cahaya-Tenis Pangadilan Lampu-1

    Ku Roger Wong on 2022-09-15 Sateuacan urang ngobrol ngeunaan lampu lapangan ténis, informasi ngembangkeun kaulinan ténis urang kudu ngobrol saeutik ngeunaan.Sajarah kaulinan ténis dimimitian ti abad ka-12 kaulinan handball Perancis disebut "Paume" (korma).Dina kaulinan ieu bal ditémbak ku ...
    Maca deui
  • Ngartos DISTRIBUSI LAMPU DAERAH LED: TIPE III, IV, V

    Ngartos DISTRIBUSI LAMPU DAERAH LED: TIPE III, IV, V

    Salah sahiji kauntungan luhur cahaya LED nyaéta kamampuhan pikeun ngarahkeun cahaya seragam, dimana eta paling diperlukeun, tanpa overspill.Ngartos pola distribusi cahaya mangrupakeun konci dina milih fixtures LED pangalusna pikeun aplikasi tinangtu;ngirangan jumlah lampu anu diperyogikeun, sareng akibatna, ...
    Maca deui
  • Multi-Wattage & Multi-CCT LED Caah & Area Lampu

    Multi-Wattage & Multi-CCT LED Caah & Area Lampu

    caah panto & lampu aréa mangrupakeun salah sahiji pilihan pangalusna pikeun efisiensi, gandeng ku kinerja tinggi.Lampu caah LED pangsaéna ningkatkeun pisibilitas dina wengi;instan brighten kavling parkir, walkways, wangunan, jeung signage;jeung ningkatkeun tingkat kaamanan.Lampu Caah LED & Lampu Kaamanan...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih LED High Bay katuhu pikeun aplikasi béda.

    Kumaha carana milih LED High Bay katuhu pikeun aplikasi béda.

    Ku Caitlyn Cao on 2022-08-29 1.Pabrik jeung Gudang LED cahaya Projects & Aplikasi: LED High Bay cahaya pikeun pabrik jeung aplikasi Gudang umumna ngagunakeun 100W~300W@150LM/W UFO HB.Kalayan aksés kami kana rupa-rupa pabrik sareng gudang lampu LED ...
    Maca deui
  • Babandingan cahaya: LED Olahraga cahaya VS.Lampu Caah LED 1

    Babandingan cahaya: LED Olahraga cahaya VS.Lampu Caah LED 1

    Ku Caitlyn Cao on 2022-08-11 Proyék cahaya olahraga merlukeun solusi cahaya husus, bari eta bisa jadi pikabitaeun mésér lampu caah tradisional kirang mahal pikeun nyaangan lapangan olahraga anjeun, pangadilan, sarta fasilitas.Lampu caah umum lumayan pikeun sababaraha aplikasi ...
    Maca deui
  • Solusi Pencahayaan Gudang Logistik 7

    Solusi Pencahayaan Gudang Logistik 7

    Ku Roger Wong dina 2022-08-02 Tulisan ieu mangrupikeun anu terakhir anu urang bahas ngeunaan solusi pencahayaan pusat gudang sareng logistik.Genep artikel panungtungan ngarujuk kana solusi cahaya dina aréa panarimaan, asihan aréa, aréa gudang, picking aréa, aréa packing, aréa pengiriman barang.Anu...
    Maca deui
  • Nyaangan pitch Anjeun - naon nu kudu dipertimbangkeun

    Nyaangan pitch Anjeun - naon nu kudu dipertimbangkeun

    Nyaangan tempat olahraga… naon anu salah?Kalayan seueur peraturan, standar sareng pertimbangan éksternal, penting pisan pikeun leres.Tim E-Lite komitmen pikeun ngajantenkeun situs anjeun ka puncak kaulinan éta;Ieu tip top kami pikeun nyéépkeun nada anjeun.Teu heran yén ca ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Lampu Pek Tembok LED

    Kumaha Pilih Lampu Pek Tembok LED

    Perlengkapan lampu pek témbok mangrupikeun pilihan anu populer pikeun konsumén komérsial sareng industri di sakumna dunya salami mangtaun-taun, kusabab profilna rendah sareng kaluaran cahaya anu luhur.Perlengkapan ieu sacara tradisional nganggo HID atanapi tekanan tinggi ...
    Maca deui
  • Kakuatan tinggi & Lumens Lumens Caah Pikeun Lampu Terminal Port

    Kakuatan tinggi & Lumens Lumens Caah Pikeun Lampu Terminal Port

    Dina abad ka-21 ayeuna, kalayan pembaharuan proyék renovasi hemat energi.Peran terminal palabuan salaku hub transportasi beuki penting.Salaku pusat distribusi kargo sareng panumpang, terminal palabuan ngagaduhan peran anu penting dina ...
    Maca deui
  • Pangalusna LED Caah Lampu Pikeun Airport cahaya System

    Pangalusna LED Caah Lampu Pikeun Airport cahaya System

    Ringkesan Proyék: Bandara Internasional Kuwait Tanggal: 2019/12/20 Lokasi: PO Box 17, Safat 13001, KUWAIT Aplikasi: Perlengkapan Pencahayaan Apron Bandara: EL-NED-400W & 600W 165LM/W Merk Leds: Philips Lumileds 5050 Merek supir :Inventronics Lux Iluminasi: Eav=10...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen anjeun: