UjungTMHigh Temp High Bay

  • ETL
  • 3f4e542bed6cfaa79a5e3ddb48670be
  • CB1
  • SASO(1)
  • CE
  • Rohs
  • SASO

Tepi runtuyan suhu luhur LED High Bay susunan standar industri jeung efisiensi énergi jeung durability pikeun kinerja pangpanjangna-langgeng dina aplikasi industri suhu ambient luhur kaasup Manufaktur, Generation Power, Cai jeung Wastewater, Pulp jeung Kertas, Logam jeung Pertambangan, Kimia jeung Pétrokimia jeung Minyak jeung Gas.Dirancang pikeun operasi di lingkungan kalayan suhu ambient nepi ka 80 ° C, The low-profil, fixture terjal mangrupakeun salempang-gratis, lampu pangropéa low pikeun reliabiliti maksimum, durability jeung shock, Geter jeung lalawanan vandalisme, sanajan di lingkungan harshest.

spésifikasi

Katerangan

Fitur

Photometrics

Asesoris

LED Chip & CRI

Philips Lumileds / RA> 70

Tegangan Input

100-277VAC / 200-480 VAC

CCT

4500~5500K (2500~5500K Pilihan)

Sudut Beam

30x100° 60x100° 130x70° 70x135° 75x145° 60x150° 73x133° 20° 30° 50° 90° 110° 150°

IP & IK

IP66 / IK10

Merk Supir

Meanwell-HLG / MW-HVG

Faktor kakuatan

0,95 minimum

THD

20% Maks

Padumukan

Die-cast Aluminium

Temp Gawé

-40 nepi ka 80°C (-40 nepi ka 176°F)

Pilihan Gunung

Bracket U Standar (Cingcin Gantung)

Garansi

Garansi 5 Taun

Sertipikat

ETL, DLC, CB, CE, RoHS, WEEE, SAA

Modél

Kakuatan

Éféktivitas (IES)

Total Lumén

Diménsi

Beurat bersih

EO-ED-50HT80

50W

130LPW

6.500lm

273 x 366 x 245 mm

5.2kg / 11.5lbs

EO-ED-100HT80

100W

130LPW

13.000lm

308 x 366 x 245 mm

7,8 kg / 17,2 pon

EO-ED-150HT80

150W

130LPW

19.500lm

402 x 366 x 245 mm

9,3 kg / 20,5 lbs

EO-ED-200HT80

200W

130LPW

26.000lm

496 x 366 x 245 mm

10,7 kg / 23,6 lbs

EO-ED-300HT80

300W

130LPW

39.000lm

684 x ​​366 x 245 mm

16.5kg / 36.4lbs

EO-ED-450HT80

450W

130LPW

58.500lm

966x366x245 mm

28.0kg / 61.7lbs

FAQ

Q1: Sabaraha wattage per modul boga?

E-LITE: séri Edge Ieu 50 watt per modul, lampu tops kaluar 450 watt.

Q2: Naon rentang suhu operasi?

E-LITE: Sah dina sakabéh rentang suhu ti 40 nepi ka 80 ° C (-40 nepi ka 176 ° F)

Q3: Sabaraha lumens lampu High Temp gaduh?

E-Lite: High Temp Edge Series Area Light efficacy sistem nyaéta 130lm / W, sareng dugi ka 6500lm pikeun lampu 50W.

Q4: Naon bédana anjeun Led High-Temp Area Light jeung lampu séjén?

E-LITE: Led High-Temp Area Light kami nganggo bahan anu kuat pikeun perumahan aluminium kakuatan tinggi, dilengkepan sumber anu dipimpin merek luhur pikeun mastikeun efficacy sistem na.Garansi 5 taun sok dirojong langsung ti pabrik.

Q5: ODM atanapi OEM ditarima?

E-LITE: Leres, urang tiasa ngalakukeun ODM & OEM, nempatkeun logo anjeun dina lampu atanapi pakét duanana sayogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ngaran Extreme Temp & Cool nyarios sadayana.E-Lite Edge Series luminaire teluk tinggi suhu luhur ngagabungkeun kinerja optik, efisiensi énergi, sareng versatility anu luar biasa pikeun nyumponan sarat aplikasi cahaya suhu luhur dina suhu luhur, lebu, lingkungan gas korosif, ngirimkeun rupa-rupa kaluaran cahaya anu ngagantikeun. 100W-1500W HID / HPS / Metal halida fixtures cahaya tradisional sapertos.fixture LED suhu luhur ieu dirancang pikeun fasilitas Manufaktur, foundries, Steel Mills & aplikasi sejenna nu boga temps di 80 ° C / 176 ° F (MAX).Sistem manajemén termal anu paling canggih anu ditalungtik sareng diterapkeun mastikeun kinerja profil anu luhur dina aplikasi suhu luhur.No.1 The 6063-T5 Tonjolan aluminium panas sinks kalawan aréa dissipation panas badag sarta nyandak desain bar LED modular nu nyadiakeun tingkat pangluhurna dissipation termal cocog pikeun lingkungan suhu luhur sapertos kirang ti 80 ° C aplikasi.No.2 tugas beurat Aluminium perumahan supir, inovatif aliran nangtung cooling design fin sarta ngidinan fixture nedunan dina kasar, lingkungan panas ekstrim.No.3 High Heat lalawanan PC lénsa optik, bahan tina PC3000U lalawanan 125 ° C, transparansi tinggi na weatherability tinggi euweuh parobahan konéng sanggeus 5 taun atawa leuwih, leuwih ti 13 lénsa béda pikeun proyék-proyék béda pilihan.No.4 Top merek Philips LED chip dipilih kalayan ogé ngarasa bébas dina 105 ° C, teu mangaruhan umur na handapeun 80 ° C.No.5 Ogé dilengkepan Unit catu daya Meanwell kualitas luhur handapeun perumahan tugas beurat na dijieunna max hawa karya ngahontal 90 ° C.E-Lite Edge runtuyan suhu luhur lampu bay tinggi nawarkeun 130 lumens / watt sarta sakabeh kulawarga kaasup 50W, 100W, 150W, 200W, 300W, sarta 450W, total 6 wattages béda.Sareng 13 jinis lénsa LED anu béda, balok lebar sareng balok sempit, balok simetris sareng balok asimétri, anu dirarancang sareng diproduksi dumasar kana tungtutan pasar pikeun aplikasi pencahayaan anu béda.Lampu LED séri tepi sareng asesoris multi-mount tiasa ngarobih kana rupa-rupa luminair suc…

    ★ Sistim manajemén termal alus teuing pikeun High Ambient Temp 80 ° C

    ★ fléksibel, Desain modular, tahan korosi

    ★ Sababaraha Pilihan tina lénsa optik - 13 Tipe leuwih

    ★ Gampang Instalasi & Pangropéa

    ★ IP66, IK10, PF> 0,95 3G Geter

    ★ Lima Taun Garansi

    ★ cETLus, DLC Premium, CE, RoHS, WEEE, SAA

    Rujukan ngagantian Énergi Ngahemat Babandingan
    EO-ED-50HT80 150Watt Metal Halida atanapi HPS 67% ngahemat
    EO-ED-100HT80 250Watt Metal Halida atanapi HPS 60% ngahemat
    EO-ED-150HT80 400Watt Metal Halida atanapi HPS 63% ngahemat
    EO-ED-200HT80 750Watt Metal Halida atanapi HPS 73% ngahemat
    EO-ED-300HT80 1000Watt Metal Halida atanapi HPS 70% ngahemat
    EO-ED-450HT80 1500Watt Metal Halida atanapi HPS 70% ngahemat

    Edge Series HT High Bay

    Tipe Modus Katerangan
    HR20 HR20 HangRing20
    UB UB Kurung baku
    B180 B180 180 Gelar Bracket
    SFB SFB Surfaced Gunung bracket

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Ninggalkeun Pesen anjeun: