AuroraTMUFO High Bay

  • UL1
  • DLC
  • CB1
  • SASO(1)
  • CE
  • Rohs

Édisi panganyarna tina "Aurora" UFO / Round LED High Bays nampilkeun téknologi Power Select inovatif sareng CCT Select E-Lite.Power Select ngamungkinkeun pamaké ahir pikeun milih diantara tilu kaluaran lumén anu tiasa disaluyukeun sawah;Pilih Warna nyadiakeun tilu pilihan suhu warna.Duanana dirobah ku switch basajan.Alat anu fleksibel ieu nyayogikeun pangurangan SKU anu signifikan sareng ningkatkeun kalenturan sareng genah di lapangan.Ieu mangrupikeun pangropéa kaulinan dina dunya perlengkapan ultra-ékonomi!
Aplikasi umumna kalebet fasilitas komérsial sareng manufaktur, gimnasium, perlengkapan lampu gudang, sareng lorong ritel.
Super luhur Efficacy, 150-160 LM / W, RA80
Cocog jeung lokasi baseuh, dipeunteun IP66
Résistansi Dampak, IK10 dipeunteun
Suhu Operasi, -30°C ~ 50°C / -22°F nepi ka +122°F
LED Hirupna L70 rating tina> 100.000 jam

spésifikasi

Katerangan

Fitur

Photometrics

Asesoris

LED Chip & CRI

Lumileds 3030 / RA> 80

Tegangan Input

AC100-277V Atawa 277-480V

Sudut Beam

60°90°120°Clear & Frosted jeung 90°Reflector

IP & IK

IP66 / IK10

Merk Supir

Sosen Supir

Faktor kakuatan

0,95 minimum

THD

20% Max

Dimming Control

1-10V Dimming / Nyolok-na-muter gelombang mikro Sénsor Gerak

Bahan Perumahan

Die-cast Aluminium kalayan warna hideung atanapi warna bodas

Temp Gawé

-30°C ~ 50°C / -22°F~ 122°F

Pilihan Gunung

Ngagantung Ring / U bracket / 1/2 'NPT / Chain Gunung

Garansi

Garansi 5 Taun

Sertipikat

ETL DLC5.1 CB CE RoHS

Modél

CCT

Kakuatan

Éféktivitas (IES)

Total Lumén

Diménsi

Beurat bersih

EL-AUHB-MW(80/100/150)T - MCCT (30K/40K/50K) 3000K

80W

155LPW

124,00lm

280 × 280 × 169 mm

11 × 11 × 6,7 di

2,8 kg / 6,17 lbs

100W

150LPW

15.000lm

150W

145LPW

21.750lm

4000K

80W

175LPW

14.000lm

100W

175LPW

17.000lm

150W

165LPW

24.750lm

5000K

80W

160LPW

12.800lm

100W

155LPW

15.500lm

150W

150LPW

22.500lm

FAQ

Q1: Dupi abdi gaduh urutan sampel pikeun dipingpin lampu bay tinggi?

A1: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2: What is the lead time?

A2: Sampel kudu 3-5 poé gawé, produk massa kudu 15-25 poé.

Q3: Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun pesenan UFO High Bay?

A3: MOQ Low, 1pc pikeun mariksa sampel geus sadia.

Q4: Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka sumping?

A4: Urang biasana ngilikan ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT.Biasana peryogi 3-5 dinten dugi.

Q5: Kumaha neruskeun hiji urutan pikeun cahaya bay tinggi?

A5: Firstly hayu urang nyaho syarat Anjeun atawa aplikasi.

Bréh Urang cutatan nurutkeun sarat Anjeun atawa saran urang.

Thirdly customer confirms sampel sarta nempatkeun deposit pikeun urutan formal.

Fourthly Urang ngatur produksi.

Q6: Dupi éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk lampu dipingpin?

A6: Leres.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

Q7: Dupi anjeun nawiskeun jaminan pikeun Industrial dipingpin bay cahaya?

A7: Sumuhun, kami nawiskeun 5 taun jaminan pikeun produk urang.

Q8: Kumaha carana nungkulan faulty?

A8: Firstly, produk urang dihasilkeun dina sistem kadali kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang ti 0.2%.Bréh, salila periode jaminan, urang bakal ngirim lampu anyar kalawan urutan anyar pikeun kuantitas leutik.Pikeun produk bets cacad, urang bakal ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atanapi urang tiasa ngabahas solusi kaasup ulang nelepon nurutkeun kaayaan nyata.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Peryogi solusi pencahayaan énggal, tapi tanpa halangan investasi anu ageung?Aurora boga jawaban.Kalayan jasa Multi-Wattage & Multi-CCT Switchable, anjeun henteu kedah ngadamel investasi anu ageung dina luminair sareng perkakas anu sanés.Kusabab widang Multiple-Wattage na & Multi-CCT versi switchable nyadiakeun réduksi inventory signifikan pikeun panyadia inventory sarta ngaronjatkeun kalenturan sarta genah loka éta.Prinsipna nyaéta yén switch dip tiasa ngawujudkeun konvérsi antara kakuatan anu béda (80W, 100W, 150W) sareng suhu warna anu béda (3000K, 4000K, 5000K).Anjeun kauntungan tina téhnologi cahaya panganyarna jeung layanan lumangsung sarta rojongan, kalawan outlay modal minimal.

    Hook preinstalled ngajadikeun instalasi gampang.Panggantian saderhana pikeun lampu anu tos aya atanapi kanggo pamasangan énggal, Aurora ngagantung cingcin sareng benang M10 pikeun pasang alternatif.Beurat produk ngan 6.17LB pikeun penanganan gampang.Lampu gantung IP66 Aurora High Bay sareng Sensor Gerak Gelombang Mikro Plug-and-play pikeun pamasangan gancang sayogi dina 12,400lm dugi ka 22500lm.

    Aurora UFO LED bay tinggi Multi-Wattage & Multi-CCT Luminaire Switchable sareng optik sinar lega sapertos 60 °, 90 °, 120 ° Clear & Frosted sareng 90 ° Reflektor, ngalengkepan supir Sosen pikeun 100-277 VAC, 100-347VAC, 277 -480VAC Input Tegangan.Perumahan aluminium die-cast na ngahontal panyalindungan dampak anu luhur, IK10.Konfigurasi di luhur mangrupikeun bukti pangsaéna yén anjeun milih Aurora pikeun aplikasi industri padet sapertos kitu.

    Perusahaan kami gaduh pangalaman profésional pikeun panerangan rohangan interior kalayan siling anu luhur.Sampurna pikeun siling mimitian ti 20 kaki dugi ka 45 kaki, lampu teluk tinggi sapertos UFO 150W éfisién sareng efektif.Anggo ieu salaku solusi anu gampang pikeun ngagentos teluk tinggi linier standar pikeun cahaya interior ayeuna.UL didaptarkeun pikeun kaamanan sarta DLC Premium 5.1 pikeun potongan harga énergi.DLC nangtung pikeun Design Lighting Consortium sareng pariksa kinerja cahaya anu saleresna.Éta datang sareng kabel gantung sareng baut panon sareng tiasa dianggo sareng sénsor gerak anu béda-béda ngajantenkeun lampu jero ruangan serbaguna pikeun rohangan interior.

    SERTIFIKASI & GARANSI:E-Lite Aurora Series High Bay nyayogikeun garansi 5 taun sareng UL, DLC Premium CE, RoHS Pending CB, sertifikasi SAA.

    ★ Precise paeh-matak Aluminium tilelep panas kanaékan langkung airflow pikeun dissipation panas hadé.

    ★ LED na tilelep panas paralel, euweuh wewengkon poék, euweuh kalangkang.

    ★ beurat torek jeung volume leutik bisa mantuan customer ngahemat ongkos angkutan barang.

    ★ Mutiple Wattage & CCT widang switchable ku pamaké tungtung gampang.

    ★ Desain IP66 waterproof, cocog pikeun beueus & lokasi baseuh.

    ★ Diwangun-di 6kV surge protector (PS/CS) atawa 4kV surge protector (Dedicated Vérsi)

    ★ Suhu operasi ambient: -40ºC/-40ºF nepi ka 50ºC/122ºF

    Rujukan ngagantian Énergi Ngahemat Babandingan
    100W AURORA UFO teluk tinggi 250 Watt Metal Halida atanapi HPS 60% ngahemat
    150W AURORA UFO teluk tinggi 400 Watt Metal Halida atanapi HPS 62,5% ngahemat
    200W AURORA UFO teluk tinggi 600 Watt Metal Halida atanapi HPS 66,7% ngahemat
    250W AURORA UFO teluk tinggi 600 Watt Metal Halida atanapi HPS 58,3% ngahemat
    300W AURORA UFO teluk tinggi 1000 Watt Metal Halida atanapi HPS 70% ngahemat

    Aurora Series UFO High Bay Light

    Gambar Kode Produk Panjelasan Produk
    SP-SE SP-SE Nyolok-na-muter gelombang mikro Sénsor Gerak
    SP-HR SP-HR Gantung Cingcin
    SP-HK SP-HK Cingcin Hook
    SP-UB SP-UB Baku U bracket
    SP-NPT SP-NPT 1/2' NPT Nipple
    SP-CM SP-CM Ranté Gunung
    SP-60PC SP-60PC Lensa 60° Ribbed (PC)
    SP-90PC SP-90PC Lensa Ribbed 90° (PC)
    SP-120PC SP-120PC 120° Diffused Dome Lensa (PC)
    SP-TS-90PC SP-TS-90PC 90° Reflektor (PC)
    SP-PM SP-PM Topeng panyalindungan

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Ninggalkeun Pesen anjeun: