XceedTMMaot matak Olahraga Lampu

  • ETL
  • CE
  • Rohs

Xceed mangrupikeun lampu sorot anu pas-katuhu-ka-TV pikeun tempat-tempat olah raga anu nyayogikeun acara televisi sareng seueur daérah anu sanés.Gawéna di 145 Lm / W sareng kaluaran cahaya dugi ka 116,000lm, Lampu sorot Xceed ngaktifkeun tabungan anu ageung tina émisi CO2 kana konsumsi énérgi langkung ti 50% dibandingkeun sareng solusi pencahayaan konvensional.

Awak aluminium die cast anu kuat Xceed gaduh ciri anu hampang, desain termal dioptimalkeun, angin ngaminimalkeun, sareng résistansi geter struktural anu luhur.Optik kualitas na hiji visor terpadu ensures kontrol lampu spill alus teuing pikeun mantuan ngurangan cahaya langit jieunan, sorotan sarta cahaya intrusive, nyadiakeun kanyamanan maksimum pamaké sarta warga tatangga.

Xceed gaduh kotak supir éksternal, anu ngamungkinkeun pamasangan langsung dina tonggong fixture, atanapi jarak jauh dina masts sareng seueur deui.Pilihan pos-luhur, permukaan sareng témbok dipasang ogé sayogi.

spésifikasi

Katerangan

Fitur

Bagan Hemat Énergi

Photometrics

Asesoris

LED Chip & CRI

Philips Lumileds / RA70

Tegangan Input

100-277V atanapi 277-480V (347/480V)

CCT

4500~5500K (2500~5500K Pilihan)

Sudut Beam

30°60°90°

IP & IK

IP66 / IK10 / SPD10KV

Merk Supir

Inventronics atanapi supir Sosen

Faktor kakuatan

0,95 minimum

THD

20% Max

Padumukan

Aluminium Alloy

Temp Gawé

-40°C ~ 50°C / (-40°F~ 122°F)

Pilihan Gunung

Bracket Panjang, Slip fitter, Panangan samping

Garansi

5 ~ 10 Taun Garansi

Sertipikat

ETL DLC CB CE RoHS

Modél

Kakuatan

Éféktivitas (IES)

Total Lumén

Diménsi

Beurat bersih

EL-XCFL-300

300W

145LPW

43.500lm

430 x 449 x 303 mm

9.kg

EL-XCFL-400

400W

145LPW

58.000lm

430 x 449 x 303 mm

9.kg

EL-XCFL-500

500W

145LPW

72.500lm

527 x 523 x 336 mm

14,5 kg

EL-XCFL-600

600W

145LPW

87.000lm

527 x 523 x 336 mm

14,5 kg

EL-XCFL-800

800W

145LPW

116.000lm

581 x 575 x 326 mm

16,0 kg

FAQ

Q1.Dupi anjeun produsén?

E-LITE: 5-7 poé pikeun urutan sampel, 15-25 poé pikeun produksi masal urutan base on kuantitas urutan.

Q2.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun Xceed Olahraga Lampu?

E-LITE: Leres, urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas disambut.Sampel campuran tiasa ditampi.

Q3.Kumaha ngeunaan waktos kalungguhan Xceed Sports Light?

E-LITE: 5-7 poé pikeun urutan sampel, 15-25 poé pikeun produksi masal urutan base on kuantitas urutan.

Q4.Éta OK pikeun nyitak logo kuring dina Xceed Sports Light?

E-LITE: Sumuhun, jasa OEM sadia, urang bisa mantuan nyieun labél jeung kotak warna nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

Q5.Naon anu anjeun badé nyayogikeun jasa?

E-LITE: Tempo gawé babarengan lila, éta hadé pikeun hayu atuh nyaho informasi di handap ieu, nu jenis pembeli anjeun, contona anjeun pabrik, wholesalers, purchasing, dealers, konsumén atawa ngalakukeun rékayasa, desain, atawa imah. ?tangtu, urang bisa nyadiakeun inpo wincik ka anjeun ngeunaan kami, tapi kami miharep anjeun ogé bisa sabar hayu atuh nyaho informasi anjeun.Kami geus ngadegkeun hiji sisi keluhan customer, lamun teu puas ku layanan kami, anjeun tiasa langsung ngabejaan urang via e-mail atanapi telepon.Urang ngajawab sagala patarosan pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • E-Lite Xceed Series dipingpin lampu olahraga mangrupa hiji deui masterwork tina téhnologi inovasi dina cahaya jeung konsepsi modernisasi, salajengna ngamungkinkeun hiji unprecedented tingkat kontrol precision leuwih cahaya di stadion, nyieun épék dinamis nu ngawangun rasa téater saméméh, salila jeung sanggeus. kaulinan.Tingkat pencahyaan anu luar biasa sapertos lampu caah olahraga Xceed ningkatkeun kanikmatan pamaén, panongton sareng anu sanésna dina kaayaan anu super nyaman.Akibatna, fixture lampu olahraga E-Lite Xceed mangrupakeun PILIHAN munggaran dina cahaya olahraga.

    High tungtung jeung kinerja kelas luhur di cahaya stadion, Xceed lampu olahraga munggaran datang ka gaduh lumileds 5050 pakét LEDs dileupaskeun 145 lumens per watt pikeun sistem efficacy- 5000K bodas caang ngagantikeun 2000W / 2500W HID halida logam atawa HPS, nyimpen tagihan listrik kavling.Gumantung kana kaayaan aplikasi atawa sarat, branded unit catu daya béda bisa dipaké pikeun ngajalankeun arrays LED dijieun sakabeh kulawarga boga 300W, 400W, 500W, 600W na 800W pikeun sagala rupa aplikasi misalna.Cahya olahraga LED ampir ngaleungitkeun pangropéa konstan sababaraha luminair sareng ngajaga kacaangan dugi ka 150,000 jam, sanaos operasi 12-24 jam sadinten.

    Kakuatan luhur sareng lumen luhur 800W dugi ka 300W Gawé dina 145 Lm / W sareng kaluaran cahaya dugi ka 116,000lm, Lampu olahraga Xceed ngaktifkeun tabungan anu ageung tina émisi CO2 kana konsumsi énergi langkung ti 70% dibandingkeun sareng solusi cahaya konvensional.Éta panghemat artos sareng pelindung lingkungan pikeun lampu luar.

    Lampu Xceed Sport dilengkepan visor anu dicét nawiskeun kontrol lampu spill anu saé.Lampu olahraga nyayogikeun pisibilitas anu optimal, tanpa sorotan atanapi bayangan salaku tameng sareng desain optik khusus.Lajeng unggal atlit, naon wae olahraga maranéhanana, bisa ngarasakeun diri, ngalakukeun dina pangalusna maranéhanana sarta ulah aya tatu.Pikeun tempat olahraga anu ngayakeun acara televisi, spésifikasi cahaya pikeun HD, TV 4K mangrupikeun konci.Xcceed olahraga caah lampu illuminates atlit jeung aksi di lapangan ku kituna kaméra TV bakal néwak gambar caang jeung warni, nyadiakeun hiji pangalaman nempoan optimal.Minuhan CRI> 70, 80 sayogi…

    Awak aluminium die cast Xceed anu kuat gaduh kadali optik precision lightweight 30 ° 60 ° 90 ° sudut Beam.Salaku bracket U baku sarta desain kompak pasagi nu ngajamin Xceed lampu spport boga kinerja ekstrim di rating angin EPA nalika aranjeunna ngalereskeun kutub 30m atawa saluhureuna.

    1. Sistim Lampu Efficacy 145 LPW.

    2. Ultra Caang, Nepi ka 116.000Lm.

    3. Teguh paeh matak awak aluminium

    4. Sababaraha Pilihan tina lénsa optik.

    5. Gampang Instalasi & Pangropéa

    6. 5 taun jaminan, nepi ka 150.000 jam hirup lila

    7. ETL DLC5.1 CB CE RoHS 5G IK10 Uyah halimun 1000hrs

    NgagantiRujukan ment

    Énergi Ngahemat Babandingan

    EL-XCFL-300

    1000Watt Metal Halida atanapi HPS

    70% ngahemat

    EL-XCFL-400

    1000 Watt Metal halidaatanapi HPS

    60% ngahemat

    EL-XCFL-500

    1500WMetal halida atanapi HPS

    66,66% ngahemat

    EL-XCFL-600

    1500W/2000W Metal Halida atanapi HPS

    60% ~ 70% ngahemat

    EL-XCFL-800

    2000W / 2500WMetal halida atanapi HPS

    60% ~ 68% ngahemat

    1653381141(1)

    Gambar Kode Produk Panjelasan Produk
    Universal bracket Gunung

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Ninggalkeun Pesen anjeun: