Smart Kutub pikeun Smart Kota

Naon ari Smart City?

Urbanisasi beuki gancang.Kusabab kota ngembang merlukeun leuwih infrastruktur, meakeun leuwih énergi jeung ngahasilkeun leuwih runtah, maranéhanana nyanghareupan tangtangan skala bari ogé ngurangan émisi gas rumah kaca.Pikeun ningkatkeun prasarana sareng kapasitas bari ngirangan émisi karbon di kota, pergeseran paradigma diperyogikeun - kota kedah nganggo digitalisasi sareng téknologi nirkabel pikeun beroperasi langkung pinter, ngahasilkeun sareng ngadistribusikaeun énergi sacara langkung éfisién sareng prioritas énergi anu tiasa diperbaharui.Smart Cities mangrupikeun kota anu ningkatkeun efisiensi operasional sareng ngirangan biaya ku cara ngumpulkeun sareng nganalisis data, ngabagi inpormasi ka wargana sareng ningkatkeun kualitas jasa anu disayogikeun sareng karaharjaan wargana.Kota pinter ngagunakeun alat Internet of Things (IoT) sapertos sénsor anu nyambung, cahaya, sareng méter pikeun ngumpulkeun data.Kota-kota teras nganggo data ieu pikeun ningkatkeuninfrastruktur, konsumsi énérgi, utilitas umum sareng seueur deui.Modél manajemén kota pinter nyaéta ngembangkeun kota kalayan pertumbuhan sustainable, fokus kana kasaimbangan lingkungan sareng hemat energi.

Smart Pole for Smart City4

Naon ari Smart City?

Urbanisasi beuki gancang.Kusabab kota ngembang merlukeun leuwih infrastruktur, meakeun leuwih énergi jeung ngahasilkeun leuwih runtah, maranéhanana nyanghareupan tangtangan skala bari ogé ngurangan émisi gas rumah kaca.Pikeun ningkatkeun prasarana sareng kapasitas bari ngirangan émisi karbon di kota, pergeseran paradigma diperyogikeun - kota kedah nganggo digitalisasi sareng téknologi nirkabel pikeun beroperasi langkung pinter, ngahasilkeun sareng ngadistribusikaeun énergi sacara langkung éfisién sareng prioritas énergi anu tiasa diperbaharui.Smart Cities mangrupikeun kota anu ningkatkeun efisiensi operasional sareng ngirangan biaya ku cara ngumpulkeun sareng nganalisis data, ngabagi inpormasi ka wargana sareng ningkatkeun kualitas jasa anu disayogikeun sareng karaharjaan wargana.Kota pinter ngagunakeun alat Internet of Things (IoT) sapertos sénsor anu nyambung, cahaya, sareng méter pikeun ngumpulkeun data.Kota-kota teras nganggo data ieu pikeun ningkatkeuninfrastruktur, konsumsi énérgi, utilitas umum sareng seueur deui.Modél manajemén kota pinter nyaéta ngembangkeun kota kalayan pertumbuhan sustainable, fokus kana kasaimbangan lingkungan sareng hemat energi.

Smart Pole for Smart City5

Naon anu anjeun tiasa mendakan dina Smart Pole E-Lite?

Pangimeutan Lingkungan

Sensor IoT anu diwangun dina luhureun kutub pinter tiasa terus-terusan meunteun kualitas hawa, sapertos suhu, kalembaban, tekanan atmosfir, PM2.5/PM10, CO, SO₂, O₂, bising, laju angin sareng arah angin…

Smart Pole for Smart City1
Smart Pole for Smart City2

Caang sareng Cahaya 360

· Integrasi Seamless dina kutub

· Tingkat cahaya kinerja luhur

· Langit poék

· Tilu distribusi cahaya anu béda

· Kadali peredupan cahaya sayogi salaku pilihan

· Pilihan stop kontak NEMA-7 pikeun kontrol IoT kota pinter

Kaamanan

Ngarasa aman mangrupikeun hak asasi manusa.Warga kota sareng sémah hoyong ngarasa aman sepanjang waktos.

E-Lite kutub pinter ngajawab tantangan ieu kalawan lampu canggih tur fitur kaamanan ku nyadiakeun kombinasi kaméra panjagaan, spiker jeung SOS strobe, sistem ngawaskeun nu ngamungkinkeun komunikasi dua arah: ti otoritas ka warga atawa pausahaan kaamanan ka jalma di lingkungan, sarta di sabalikna, ti tungtung-pamaké ka publik / manajer harta.

Smart Pole for Smart City3

Bisa diandelkeun Jaringan Nirkabel

Kutub pinter Nova E-Lite nyadiakeun cakupan jaringan nirkabel gigabit via sistem backhaul nirkabel na.Hiji kutub Unit base, kalawan sambungan Ethernet, ngarojong nepi ka 28 kutub Unit terminal, jeung/atawa 100 terminal WLAN dina rentang jarak maksimum 300 méter.Unit dasar tiasa dipasang di mana waé kalayan aksés Ethernet anu siap, sahingga nyayogikeun jaringan nirkabel anu dipercaya pikeun kutub unit terminal sareng terminal WLAN.Isro anu poé pikeun kotamadya atawa komunitas iklas garis serat optik anyar, nu disruptive tur mahal.Nova dilengkepan sistem backhaul Nirkabel komunikasi dina séktor 90 ° dina garis-of-tetempoan unobstructed antara radio, kalawan rentang nepi ka 300 méter.

Smart Pole for Smart City3

Hayu urang pariksa langkung rinci via:https://www.elitesemicon.com/smart-city/

Atawa ngobrol salajengna dina LF di Las Vegas.

Smart Pole for Smart City7

Heidi Wang

E-Lite Semiconductor Co., Ltd.

Telepon & WhatsApp: +86 15928567967

Email: sales12@elitesemicon.com

wéb:www.elitesemicon.com


waktos pos: Jun-18-2022

Ninggalkeun Pesen anjeun: