Tips Penting Pikeun Pertimbangkeun Sateuacan Meuli Lampu Caah LED Luar

1

Ngamangpaatkeun lampu caah LED outdoor mangrupa pilihan rongkah.Tapi gaduh pilihan pikeun milih lampu anu leres tiasa sesah upami anjeun henteu gaduh ide naon fitur anu kedah dipilarian dina Lampu LED anu pangsaéna.

Kumaha Pilih Lampu Caah LED Luar Ruangan Anu Pangsaéna?

Di dunya pamasaran ayeuna, seueur merek, pabrik, sareng supplier nyobian pangsaéna pikeun narik para nasabah pikeun milih solusi pencahayaanna.Tapi entong janten korban iklan anu pikaresepeun online sareng offline, terangkeun fitur-fitur penting sareng laksanakeun panilitian anjeun nyalira.Ieu bakal mastikeun yén anjeun gaduh lampu anu pangsaéna sareng anjeun kéngingkeun harga anu pangsaéna.

2

E-Lite EDGE Series Caah Lampu

#1 Lokasi:Lampu caah téh luminaries high-endsarta nyadiakeun lampu brightest kantos.Jadi tempat pamasangan cukup penting.Ieu mangrupikeun poin anu anjeun kedah pertimbangkeun sateuacan ngagaleuh dilakukeun.1) Pilih titik pamasangan ku cara anu ngahasilkeun cahaya anu terang di daérah anu ditunjuk tanpa nyiptakeun sorotan.2) Pastikeun yén lampu caah disetel dina lokasi anu teu ngaganggu tatangga anjeun.3) Pastikeun Anjeun masang lampu Banjir 9 suku ti taneuh ambéh maranéhanana bisa disimpen tina karuksakan fisik.
#2 Tingkat Caang: Naha anjeun parantos nyirian labél "caang", "tiis", "alami", "haneut", atanapi "caang siang" dina bungkusan?Ieu nunjukkeun suhu warna LEDs."Cool" masihan lampu anu langkung terang sareng langkung bodas, "haneut" nawiskeun lampu anu koneng.Lampu bodas anu tiis umumna nganggo suhu warna antara 3100-4500 K sareng anu paling pas pikeun syarat cahaya luar.

3

E-Lite Marvo Series LED Caah Lampu (Multi-Wattage & Multi-CCT Switchable)

#3 Kualitas Warna: Indéks Rendering Warna (CRI) nunjukkeun kumaha akurat sumber cahaya nunjukkeun warna dibandingkeun sareng siang.Éta nilai antara 0 nepi ka 100. Nu leuwih luhur CRI nu caang lampu.Salaku standar, anjeun kedah milih lampu LED luar sareng CRI 80 atanapi langkung luhur pikeun kualitas warna anu langkung saé.

4

E-Lite ION Series Caah Lampu

#4 Sénsor gerak: Ayeuna sénsor gerak lampu caah LED luar cukup populér pikeun gedong padumukan.Éta datang sareng sénsor infra red sareng gaduh kamampuan pikeun ngaraosan jalma atanapi objék tina jarak 75 suku.Sénsor ieu ngaktifkeun lampu sababaraha waktos sateuacan pareum otomatis.Tangtosna, téknologi ieu ngahémat listrik sareng ningkatkeun umur lampu LED tapi upami anjeun peryogi lampu pikeun tetep aktip sepanjang waktos maka éta sanés pilihan anu anjeun kedah angkat.Nanging, pikeun ngajaga halaman bumi anjeun aman tina ngalanggar, masang lampu caah LED sensor gerak tiasa janten kaputusan anu bijaksana.
# 5 Garansi: Beuki lila garansi beuki saeutik setrésna.Biasana, lampu caah LED luar nganggo kurung garansi 3 dugi ka 5 taun.Janten pastikeun anjeun angkat sareng anu nawiskeun jaman garansi anu paling panjang.
Jolie
E-Lite Semiconductor Co., Ltd.
Sél / WhatApp: +8618280355046
E-M: sales16@elitesemicon.com
Linkedin:https://www.linkedin.com/in/jolie-z-963114106/


waktos pos: Jun-06-2022

Ninggalkeun Pesen anjeun: