MarvoTMCaah Caah

  • CE
  • Rohs
    Ditunggu -
  • UL1
  • DLC
  • CB1
  • SASO(1)
  • Multi-Wattage & Multi-CCT Switchable
  • Kalayan desain anu kompak sareng kuat, Marvo mangrupikeun gaganti anu ramping, dipercaya sareng idéal pikeun lampu sorot konvensional.Rating IP66 sareng IK08 na, sareng perumahan aluminium die-cast anu kuat sareng palapis tahan korosi mastikeun kabébasan sareng kinerjana.Marvo nampilkeun pemantul bodas anu réfléksi luhur pikeun maksimalkeun kaluaran, visor terpadu pikeun ngirangan sorotan anu tiasa ditingali, sareng lensa kaca tempered anu henteu koneng.

    Lampu caah Marvo nawiskeun pangurangan SKU anu luar biasa kalayan panyesuaian universal, kakuatan sareng suhu warna.Pikeun fleksibilitas ningkatna, unggal fixture floodlight ngawengku 4 pilihan ningkatna, ros-rosan adjustable, yoke Gunung, slip fitter na trunnion Gunung.Saklar dip terpadu ngamungkinkeun pilihan kakuatan médan 80W, 100W sareng 150W, sareng pilihan warna 3000K, 4000K sareng 5000K.

    spésifikasi

    Katerangan

    Fitur

    Photometrics

    Asesoris

    LED Chip & CRI

    Lumileds 3030 / RA> 70

    Tegangan Input

    AC100-277V Atawa 277-480V

    CCT

    3000K & 4000K & 5000K

    Sudut Beam

    120°

    IP & IK

    IP66 / IK10

    Merk Supir

    Sosen Supir

    Faktor kakuatan

    0,95 minimum

    THD

    20% Max

    Padumukan

    Die-cast Aluminium

    Temp Gawé

    -30°C ~ 50°C / -22°F~ 122°F

    Pilihan Gunung

    U Bracket / Slip Fitter / Sisi Arm / Trunnion / Knuckle

    Garansi

    Garansi 5 Taun

    Sertipikat

    ETL DLC5.1 CB CE RoHS

    Modél

    CCT

    Kakuatan

    Éféktivitas (IES)

    Total Lumén

    Diménsi

    Beurat bersih

     

     

    EL-MVFL-MW

    (80/100/150)T

    -MCCT(3K/4K/5K)

     

    5000K

    150W

    140LPW

    21.000lm

     

     

    338,5 × 323 × 80 mm

    13,3 × 12,7 × 3,15 di

     

     

     

     

    3,5 kg / 7,7 pon

    100W

    148LPW

    14.800lm

    80W

    150LPW

    12.000lm

     

    4000K

    150W

    150LPW

    22.500lm

    100W

    158LPW

    15.800lm

    80W

    160LPW

    12.800lm

     

    3000K

    150W

    135LPW

    20.250lm

    100W

    143LPW

    14.300lm

    80W

    145LPW

    11.600lm

    FAQ

    Q1: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

    E-LITE: Kami mangrupikeun pabrik profésional kalayan langkung ti 15 taun R&D sareng ngadamel pangalaman dumasar kana manajemén kualitas ISO.

    Q2.Kumaha carana ngarobah wattage béda pikeun CCT?

    E-LITE: Lampu Marvo Banjir kalawan 80W / 100W / 150W sababaraha wattage sarta 3K / 4K / 5K CCT béda, ku switch controller pikeun milih wattage na CCT.

    Q3.Kumaha ngeunaan waktos kalungguhan lampu fixture caah?

    E-LITE: 5-7 poé pikeun urutan sampel, 15-25 poé pikeun produksi masal urutan base on kuantitas urutan.

    Q4: Kumaha anjeun ngirim produk rengse?

    E-LITE: Ku SEA, AIR atawa Express (DHL, UPS, FedEx, TNT, jsb) mangrupakeun pilihan.

    Q5: Dupi éta OK pikeun nyitak logo kuring dina lampu dipingpin?

    E-LITE: Sumuhun, jasa OEM sadia, urang bisa mantuan nyieun labél jeung kotak warna nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

    Q6: Kumaha neruskeun hiji urutan pikeun lampu dipingpin?

    E-LITE: Firstly, mangga hayu urang nyaho sarat jéntré anjeun sarta lingkungan aplikasi, Bréh kami bakal nyarankeun sababaraha produk cocog jeung solusi ka anjeun nurutkeun pamundut anjeun.Thirdly, sanggeus mastikeun sakabeh rinci, konsumén bakal ngaluarkeun pesenan beuli jeung nyieun pamayaran pikeun mastikeun, lajeng urang mimitian pikeun produksi jeung ngatur kiriman.

    Q7: Kumaha carana nungkulan klaim?

    A: Firstly, produk kami dihasilkeun dina sistem kadali kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang ti 0.2%.

    Bréh, salila periode jaminan, urang bakal ngirim lampu anyar kalawan urutan anyar pikeun kuantitas leutik.Pikeun produk bets cacad, urang bakal ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atanapi urang tiasa ngabahas solusi kaasup ulang nelepon nurutkeun kaayaan nyata.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ti mimiti, lampu sorot dimaksudkeun pikeun dipasang pikeun cahaya kaamanan di luar kalayan kakuatan tetep atanapi suhu warna tetep wungkul.Tangtosna, ieu tiasa nyababkeun seueur masalah pikeun grosir, distributor atanapi pangguna akhir, sapertos ningkatkeun SKU, kedah nyayogikeun langkung seueur lampu kalayan wattage anu béda, suhu warna anu béda-béda atanapi malah sensor anu misah, anu ningkatkeun bahan, neundeun atanapi biaya tenaga kerja anu ngalambatkeun gancangna. aliran modal komérsial.Hasilna, pangguna akhir ngagaduhan langkung seueur pilihan, teu aya deui kabébasan kacaangan atanapi gentos warna sareng pangalaman anu goréng.Lampu caah séri E-Lite Marvo tiasa ngabéréskeun sadaya masalah ieu kalayan pilihan warna sareng kakuatan dina hiji fixture, éta hartosna suhu warna 3000K / 4000K / 5000K sareng konsumsi kakuatan 80W / 100W / 150W tiasa dipilih sacara lokal via saklar dip anu dipasang dina caang geus.Lampu caah E-Lite Marvo nyangking kelengkapan lampu serbaguna anu dirarancang saé anu ngamungkinkeun pangurangan SKU / stocking anu dramatis sareng ngabantosan kontraktor atanapi pangguna akhir ngahémat waktos sareng pamasangan anu gampang pikeun nyumponan kabutuhan cahaya pikeun ngawangun fasad, parkir mobil, jalan aksés sareng ruangan umum. wewengkon.

    lampu caah Marvo runtuyan kompatibel jeung kontrol photocell, nu hartina 10lux / 30lux / 50lux sensor terangan bisa dipasang ku tungtung-pamaké pikeun tabungan énergi maksimum.Kacuali, kalayan sénsor gerak gelombang mikro, lampu sorot séri E-Lite Marvo tiasa ngadeteksi gerakan dugi ka jarak 75 suku, anu cocog pikeun bentang luar sareng lampu kaamanan.

    Perumahan die-cast anu awét, rating tahan cai anu luhur sareng desain résistansi shock sareng geter ngajantenkeun lampu caah Marvo tiasa dianggo di tempat anu baseuh sareng tahan kaayaan luar anu parah, ekstrim sareng lingkungan korosif.

    Rating tahan cai anu luhur, résistansi guncangan sareng geter, pasisian pelindung sareng sistem penyejukan, gawé bareng pikeun nyaimbangkeun distribusi cahaya sareng ningkatkeun umurna.

    Lénsa optik anu dirarancang anu tepat kalayan sudut sinar 60 × 150 ° lebar nawiskeun cakupan cahaya anu langkung ageung tibatan anu tradisional.Sajaba ti éta, sudut beam ngaropéa pikeun aplikasi husus Anjeun disambut.

    CE, RoHS, ETL na DLC certifications mastikeun kualitas hadé, kaamanan jeung reliabilitas lampu caah Marvo runtuyan.

    ★ Ngurangan SKUs kalawan wattage selectable, CCT na Gunung kit.

    ★ High-reflectance pemantul bodas maximizes kaluaran, sarta lénsa kaca tempered moal konéng.

    ★ Kalawan bungkusan lumen tinggi, cocog pikeun sagala rupa aplikasi.

    ★ Desain anti sorotan kalawan visor terpadu.

    ★ Boga ½ NPSM ros-rosan Gunung mantap, sadia kalawan boh slip fitter atanapi trunnion Gunung.

    ★ 50.000-jam LED lifespan dikonfirmasi ku TM-21 nilai dilaporkeun.

    ★ rating IP66 pikeun panangtayungan lengkep ngalawan lebu jeung low-tekanan cai jet ingress.

    Rujukan ngagantian

    Énergi Ngahemat Babandingan

    80W MARVO Caah Lampu 175Watt Metal Halida atanapi HPS 54% ngahemat
    100W MARVO Caah Lampu 250 Watt Metal Halida atanapi HPS 60% ngahemat
    150W MARVO Caah Lampu 400 Watt Metal Halida atanapi HPS 63% ngahemat

    Flood Light - Field 2

    Tipe Modus Katerangan
    SR SR Réceptacle sénsor
    UB UB U kurung
    SA SA Panangan samping
    SP60 SP60 Slip Fitter
    TR TR Trunnion
    KC KC Knukel

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Ninggalkeun Pesen anjeun: