HeliosTMRuntuyan Integrated Solar Streetlight

  • CE
  • Rohs

Ngaleungitkeun kabutuhan listrik, Elite Helios solar powered lampu jalan LED tiasa dipasang di mana waé lokasi kalayan pandangan langsung panonpoé.Ieu bisa gampang dipasang sapanjang roadways, freeways, jalan désa, atawa di jalan lingkungan pikeun cahaya kaamanan, sarta aplikasi kota lianna.

Kalayan batré Lithium Ferro Phosphate, panel surya sareng carjer diwangun kana luminaire, lampu surya LED terpadu Helios ngahasilkeun 4,800Lm dugi ka 6,400Lm kaluaran cahaya, anu ngajadikeun éta idéal pikeun ngagantian 1 ka 1 pikeun luminair konvensional, atanapi pikeun terang daérah anu henteu aya. aksés ka jaringan listrik.

spésifikasi

Katerangan

Fitur

Photometrics

Asesoris

Parameter
Chip LED Philips Lumileds 3030
Panel surya Monocrystalline silikon panels photovoltaic
Suhu Warna 5000K(2500-6500K Pilihan)
Sudut Beam Tipe Ⅱ, Tipe Ⅲ
IP & IK IP66 / IK09
Batré Litium
Controller surya EPEVER, Kakuatan Jauh
Waktos Gawé Tilu poé hujan padeukeut
Wanci beurang 10 jam
Dimming / Kontrol PIR, dimming ka 20% ti 22PM nepi ka 7 AM
Bahan Perumahan alloy aluminium (Warna Gary)
Suhu Gawé -30°C ~ 45°C / -22°F~ 113°F
Gunung Kits Pilihan Slip fitter / bracket pikeun PV surya
Status cahaya 4 jam-100%, 2 jam-60%, 4 jam-30%, 2 jam-100%

Modél

Kakuatan

Panel surya

Batré

Éféktivitas (IES)

Lumén

Diménsi

Beurat bersih

EL-HST-50

50W

60W/18V

90AH / 12V

160lm/W

4800lm

mm

kg/Ibs

EL-HST-60

60W

130W/18V

120AH / 12V

160lm/W

6400lm

mm

Kg/Ibs

EL-HST-70

70W

160W/18V

150AH / 12V

160lm/W

11200lm

mm

Kg/Ibs

FAQ

Q1: Naon kauntungan tina lampu jalan surya?

Lampu jalan surya boga kaunggulan stabilitas, umur layanan panjang, instalasi basajan, kaamanan, kinerja hébat sarta konservasi énergi.

Q2.Kumaha lampu jalan tenaga surya tiasa dianggo?

Lampu jalan LED surya ngandelkeun pangaruh photovoltaic, anu ngamungkinkeun sél surya ngarobih sinar panonpoé janten énérgi listrik anu tiasa dianggo sareng teraskeun kana lampu anu dipimpin.

Q3.Do anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?

Leres, kami nawiskeun garansi 5 taun pikeun produk urang.

Q4.Naha panel surya tiasa dianggo dina lampu jalan?

Upami urang nyarioskeun dasar-dasarna, écés yén lampu jalan LED surya tiasa dianggo ku ngagunakeun tanaga surya - tapi éta henteu eureun di dinya.Lampu jalan ieu sabenerna gumantung kana sél photovoltaic, anu tanggung jawab pikeun nyerep tanaga surya nalika beurang.

Q5.Naha lampu surya tiasa dianggo wengi?

Nalika panonpoe pareum, panel surya nyandak cahaya tina panonpoé sareng ngahasilkeun énergi listrik.Énergi teras tiasa dianggo langsung atanapi disimpen dina batré.Tujuan kalolobaan lampu surya nyaéta nyadiakeun kakuatan peuting, jadi maranéhna pasti bakal ngandung batré, atawa bisa ngagantelkeun kana batré.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Lampu jalan tanaga surya tiasa dipasang di mana waé tempat kalayan pandangan langsung panonpoé, ngaleungitkeun kabutuhan listrik.Lampu jalan E-Lite Helios LED Solar tiasa dipasang di sapanjang jalan raya, jalan tol, jalan désa, atanapi di jalan lingkungan pikeun lampu kaamanan, sareng aplikasi kotamadya sanés.Pamasanganna biasana gancang, gampang sareng sering dina biaya anu langkung handap dibandingkeun sareng kabel listrik anu mahal.

    Lampu jalan surya Helios LED éfisién sareng dipercaya, sareng aranjeunna tiasa ngahasilkeun lampu anu terang pisan kalayan chip LED Philips Lumileds 3030 anu luhur.Kalayan 160 LPW anu dikirimkeun, lampu jalan raya surya ieu tiasa ngahasilkeun cahaya dugi ka 6400 lumens pikeun mastikeun anjeun tiasa ningali sadayana di handap sareng di sakurilingna.

    Kalawan panel silikon monocrystalline lokasina di sisi luhur lampu, nu waterproof sarta boga desain lalawanan korosi, bisa ningkatkeun dispassion panas dina panel pikeun mastikeun eta ngumpulkeun salaku loba panas-gancang.

    Panel surya, perlengkapan lampu sareng batré anu tiasa dicas deui mangrupikeun bagian utama pikeun ngabentuk lampu jalan surya.Lampu jalan surya E-Lite terpadu Helios LED dijual saé kusabab desain kompakna anu ngahijikeun sadaya bagian anu diperyogikeun sacara kompak.Unggal lampu hadir sareng batré litium 90AH / 12V (30W) atanapi 120AH / 12V (40W) anu diwangun, anu nyayogikeun kakuatan anu dipikabutuh pikeun ngantepkeun lampu tiasa dianggo saé dina dinten anu cerah, bahkan nyayogikeun cahaya anu pas pikeun dinten-dinten nalika teu aya. cahaya panonpoe.

    Pamasangan sareng pangropéa mangrupikeun pertimbangan anu penting pisan nalika ngeunaan lampu industri atanapi lampu jalan.Kusabab kawat éksternal ngaleungitkeun tina lampu jalan surya sadaya-dina-hiji, résiko kacilakaan dihindari, sareng pangropéa langkung seueur dibandingkeun lampu jalan konvensional.Gampang dipasang sareng tiasa dipasang dina kutub atanapi témbok.Sakali deui, umur panjang lampu jalan surya Helios LED hartosna yén fixtures kedah dirobih langkung sering, anu hartosna tabungan pikeun handap anjeun.

    Pikeun lampu jalan surya Helios LED, fitur custom sapertos sensor gerak, timers jam, Bluetooth / konektipitas telepon pinter jeung manual atawa remote on / off switch bisa ditambahkeun pikeun minuhan sarat aplikasi Anjeun béda.

    ★ Efficacy High: 160lm / W.

    ★ Sadaya-di-hiji desain

    ★ Pareum-grid roadway cahaya dijieun tagihan listrik bébas.

    ★ Merlukeun pangropéa teuing kirang dibandingkeun lampu jalan konvensional.

    ★ Résiko kacilakaan diminimalkeun pikeun kakuatan kota gratis

    ★ Listrik dihasilkeun tina panels surya nyaeta non-polusi.

    ★ waragad énergi bisa disimpen.

    ★ pilihan instalasi - install mana

    ★ Super hadé balik dina investasi

    ★ IP66: Cai jeung Debu Buktina.

    ★ Lima Taun Garansi

    Rujukan ngagantian Énergi Ngahemat Babandingan
    30W HELIOS LAMPU JALAN 100 Watt Metal Halida atanapi HPS 100% ngahemat
    40W HELIOS lampu jalan 100 Watt Metal Halida atanapi HPS 100% ngahemat
    Gambar Labeling Produk
    Economic Ékonomi

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Ninggalkeun Pesen anjeun: